نکات طلایی برای جلوگیری از اسهال در مسافرت

نکات طلایی برای جلوگیری از اسهال در مسافرتمعمولا علائم بیماری سخت و طاقت فرسای اسهال که بسیار آزاردهنده  در هفته اول مسافرت آشکار می شود اما به هر حال در تمام طول سفر و حتی پس از بازگشت به خانه امکان ابتلا به آن وجود خواهد داشت.

 

در اکثر موارد اسهال مسافرتی به طور ناگهانی شروع خواهد شد. در طول مدت بیماری، دفعات، حجم و وزن مدفوع بیشتر می شود و به طور معمول، مسافر در طول روز حدود چهار تا پنج مرتبه، دفع آبکی دارد. سایر علائم این بیماری شامل تهوع، استفراغ، دل درد، نفخ، تب، تکرر ادرار و ضعف هستند.

در این مقاله سایت تخصصی هلث دی نیوز به نقل از کارشناسان بهداشت عمومی کلینیک کلیولند مصرف برخی از موادغذایی را که به کاهش خطر ابتلا به اسهال مسافرتی کمک می کنند، پیشنهاد کرده:

- سوپ، چای و قهوه داغ در صورتی که در هنگام سرو شدن، بخار از آنها بلند شود.

- آب بسته بندی شده برای مصارف روزانه حتی مسواک زدن به جای آب لوله کشی شهری

- آب معدنی و آب گازدار بسته بندی شده

- کره و پنیر پاستوریزه و بسته بندی شده

- نان خشک

باید توجه کرد که مهمترین عامل خطرزا، مقصد مسافر می باشد و در سفر به کشورهای در حال توسعه نظیر آمریکای لاتین، آفریقا، خاورمیانه و آسیا احتمال ابتلا بیشتر می شود.

تهیه و گردآوری : گروه دارو و درمان پرداد / منبع :‌ایسنا

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه